Dansul Conexiunea ritmului cu corpul

Dansul exista inca din vremuri demult trecute, el fiind un adevarat ritual la inceputurile sale. Daca este sa privim in jurul nostru, gasim dansul pretutindeni. De la miscarile frunzelor in bataia vantului, la picaturile de ploaie care lovesc pamantul intr-un joc gingas, la animalele care danseaza intre ele pana la miscarile rapide ale oamenilor in orase. Lumea este intr-o continua miscare, un dans continuu cu viata si cu natura. Asadar, oricine spune ca nu stie sa danseze, ca nu a dansat niciodata, sa se mai gandeasca.

Privit din alt punct de vedere, dansul a trecut cu timpul la rang de arta, astfel luand nastere stilurile de dans si dansatorii care ne incanta in prezent privirile. De la dansatorii de balet, tango sau salsa, toti spun o poveste, o aventura in lumea energica si dulce a dansului.

A dansa inseamna a fi energie vie, a fi conectat cu tine si cu emotiile din momentul respective. Inseamna a-ti accesa cele mai intense trairi si stari si de a le expune fara retineri in fata publicului privitor. A fi dansator inseamna sa apari “gol” in fata privitorilor, sa arati totul si sa transmit totul. Sa devii una cu dansul, sa fiti unul.

Dance is my life… asta spun multi dansatori carora dansul le-a schimbat viata in bine, le-a oferit o sansa, un drum, o cale. Acestia asa stiu sa se exprime cel mai bine, asa transmit mai multa emotie decat prin cuvinte, iar asta ... Este adevarata arta.

Sky Bet by bettingy.com