Iubirea... Ce este iubirea?

articol love

 

Iubirea este o stare de spirit, un sentiment, un mod de a fi, o cale de a fi liber și fericit. Dragostea este mult mai mult decât ceea ce putem vedea cu ochiul liber. Dragostea este asemeni aerului pe care îl respirăm. Nu putem să-l vedem, dar îl putem simți și ne este necesar pentru a putea trăi. Avem nevoie de aer ca să putem respira, avem nevoie de el pentru a rămâne în viață, în același mod în care avem nevoie de dragoste în viața noastră. Este necesar să ne iubim, să iubim și să fim iubiți.


Dragostea este unul dintre acele lucruri care ne face să funcționăm armonios. Dragostea ne mișcă, ea are puterea de a mișca întreaga noastră ființă. Iubirea ne dă putere și voință, ne sprijină și uneori, ne poate oferi un confort, o zonă de siguranță și alinare. Dragostea este esențială existenței noastre așa cum este și aerul. La fel ca aerul, apa și lumina, iubirea este esențială pentru creșterea noastră, pentru dezvoltarea noastră, evoluția noastră, pentru completarea și definirea propriului nostru sine.


Și, după cum Katherine Hepburn a spus:"Dragostea nu are nimic de-a face cu ceea ce te aștepți să obții - doar cu ceea ce ești dispus să oferi."


Oferiți-vă dragoste unii altora, oferiți-vă respect reciproc și fie ca toți să fim fericiți și iubiți, să trăim cu adevărat și pe deplin puterea vindecătoare a iubirii.

Sky Bet by bettingy.com