articol gand bun

 Un gând bun...

Trăim într-o societate în care fiecare om este pe fugă, fiecare este ocupat și marea majoritate se gândesc cum să facă să le fie mai bine, mai ușor, să fie mai fericiți și să obțină ce își doresc. În fuga asta continuă, preocupați fiind de nevoile noastre, uităm uneori să le scriem celor dragi. Uităm să îi sunăm, să îi vizităm și să le arătăm că ne pasă, că ne gândim la ei. Chiar și atunci când suntem prinși în activitățile de zi cu zi, uneori simțim chiar noi dorința de a vedea și de a simți că altcineva se gândește la noi, că se întreabă cum suntem.

În rutina zilnică, uităm să ne manifestăm iubirea unii față de ceilalți, uităm să ne acordăm atenție reciproc și tot mai mulți simt că sunt singuri, că nu este nimeni alături de ei. Așa cum ni se întâmplă uneori să ne bucurăm că am fost sunați de un prieten drag, de părinți ori de copii, de persoanele iubite și dragi nouă, putem să ne gândim că și ei la rândul lor se vor bucura când o facem noi.

Din timpul pe care îl avem, uneori să ne „răpim” 5 minute poate face diferența în viața altcuiva. Un simplu mesaj sau un telefon cu întrebarea „Cum ești?” ori ”Cum te simți?”, urmat de câteva minute în care îi oferim acelei persoane atenția și iubirea noastră îi poate însenina ziua.Vorbim despre a face alegerea conștientă de a fi alături de persoanele care ne sunt dragi. Câteva clipe în care să le arătăm cât înseamnă pentru noi și un mod de a le spune „Sunt alături de tine!”. Este nevoie de doar câteva momente de atenție pentru a bucura un suflet și pentru a fi raza de soare a cuiva.

Alegeți să fiți lumina din viețile celor dragi. Alegeți conștient să fiți alături de ei, să le arătați cât înseamnă pentru voi și veți fi surprinși de modul în care se vor îmbunătăți lucrurile atât pentru voi cât și pentru cei dragi. Dacă vă întrebați ce mai face o persoană dragă, cum se mai simte, alegeți să acționați și să aflați asta acum! Puneți mâna pe telefon, pe pix, sunați-i, scrieți-le, vizitați-i și arătați-le iubirea voastră. Arătați-le că vă pasă și că le sunteți alături. Uneori acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru cineva, un lucru atât de mic cu un impac enorm.

Alegeți să le arătați cât de mult îi iubiți. Alegerea este a voastră, pentru cei dragi și pentru voi!

Să aveți lumină în suflet, căldură în inimi și iubire în viață!

Sky Bet by bettingy.com