Comoara din noi 

comoara1

        Este interesant de observat cum unii oameni vin în viața noastră și la o primă vedere, avem impresia că noi suntem cei care „ar trebui” să-i ajutăm pe ei. La prima vedere, ai spune: "Oh, eu pot fi acolo pentru tine. Te pot ajuta să treci prin asta. " Și tu crezi că e atât de clar ceea ce ai de făcut, ți se pare evident cât de multă dragoste și cât de mult sprijin le poți oferi. Cu toate acestea, știi ce e amuzant? Când te uiți în jur, când îți muți atenția către tine și observi cât de mult te-au schimbat ei pe tine de fapt în acest proces. Îți dai seama cât de mult au însemnat pentru tine și realizezi că tocmai cei care ai crezut că au nevoie de tine, au venit în viața ta și te-au ajutat pe tine. Te-au ajutat să te trezești, să te vindeci, să înveți. Acestea sunt persoanele pe care ni le aducem aminte de toată viața și aceștia sunt cei care înseamnă poate cel mai mult în momentele noastre cele mai confuze. Aceste persoane ne rămân în memorie într-un fel sau altul, deoarece influența lor lasă un semn, lasă o emoție, o amintire a momentului în care am învățat și ne-am vindecat.

     Am întâlnit un fenomen la anumite persoane. Am observat că pentru o bună parte a oamenilor este mult mai ușor să îi ajute pe alții decât să se ajute pe ei înșiși. Este mai ușor să le spună cuiva drag că totul va fi bine, decât își spună lor același lucru. Unul dintre motivele pentru care cred că acest lucru se întâmplă este deoarece poate fi mai ușor în aparență să te detașezi de propriile sentimente, să fugi de durere sau frică, pur și simplu să nu simți. Este nevoie de curaj pentru a îți da voie să simți, pentru a intra cu adevărat în contact cu propriile emoții și pentru a îți da voie să le trăiești, fie ele plăcute sau nu. A intra în contact cu sinele nostru interior presupune un tip de disciplină și, de asemenea, mult curaj. Este nevoie de curaj pentru a pătrunde în interior, chiar în esență pentru a vedea ce este acolo. S-ar putea să ca ceea ce vedem să nu fie plăcut, este posibil să nu ne simțim confortabil. Dar știi ce? Chiar dacă nu-ți place, este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi poți face pentru propria vindecare. Dacă știi ce este acolo, care este cea mai ascunsă teamă, care sunt gândurile tale cele mai profunde, emoțiile tale cele mai ascunse, deja știi ce ai de făcut mai departe. Dispui astfel de tot "materialul" necesar pentru a te descoperi și de a te vindeca. Este necesar să începem de la noi.

    A ne cunoaște poate fi una dintre cele mai dificile experiențe și în același timp una dintre cele care ne poate aduce cele mai mari satisfacții în viață .Autocunoașterea și acceptarea propriei persoane, iubindu-ne pentru ceea ce suntem la momentul respectiv este cel mai puternic lucru pe care îl putem face pentru a avea o viață mai bună și pentru a îi oferi un sens. Ai curajul să afli cine ești cu adevărat.Află ce iți place, ce anume aduce cea mai mare fericire în viața ta. Ce îți aduce bucurie, ce te face să iubești profund? Care sunt lucrurile care nu îți plac. La tine și la ceilalți. Găsește-le,  pe fiecare dintre ele, cunoaște-te pe tine astfel încât să ști ce poți face pentru a trăi o viață fericită și plină de sens.

    Și amintește-ți mereu de oamenii care te-au adus aici. Începând cu cei care te-au rănit cel mai mult până la cei care te-au iubit cu toată inima lor, mulțumește-i fiecăruia dintre ei și bucură-te. Bucură-te că ai avut ocazia să trăiești această experiență și fii recunoscator pentru faptul că au trecut prin viața ta deoarece, chiar dacă aceasta poate veni ca o surpriză pentru tine, ești cine ești datorită lor. Fiecare dintre aceștia te-au învățat cel puțin o lecție și ți-au chiar și cea mai mică semnificație sau înțelegere cu privire la cine ești cu adevărat și cine poți fi.

   Ai curajul să te descoperi. Găsește-ți curajul de a afla cine ești, observă totul cu curiozitate și oferă-ți șansa de a găsi comoara din interiorul tău.

Sky Bet by bettingy.com