Ce alegi?

ce alegi articol

        Intr-o lume in care oamenii au ajuns sa isi nege sau sa isi reprime emotiile, aud tot mai des persoane carora le este frica sa construiasca o relatie. Unii au curajul de a incepe dar sfarsesc prin "am nevoie de spatiu". Am observat ca asta este noul mod al oamenilor de a spune "incep sa simt ceva si asta ma sperie, prefer sa ma retrag decat sa risc sa sufar din nou". Pentru ca da, toti am suferit macar o data "din dragoste", multi au ajuns sa fuga de iubire doar ca sa fuga de posibila suferinta in cazul unei potentiale despartiri. Dar oare asta nu e acelasi lucru cu a vrea sa iti traiesti viata, a vrea sa te bucura de ea dar din frica de moarte sa te inchizi in casa, singur, fara mancare, fara sa deschizi macar un geam de teama ca poate intra ceva cu tine in casa? Atunci nu ajungi de fapt sa atragi mai repede moartea? Prin a te priva de orice tine de buna functionare a organismului tau, prin a te izola complet de acele lucruri care iti hranesc si sustin organismul? Stiu ca este un exemplu extrem, totusi am observat ca frica ingheata oamenii si uneori extremele sunt singurele care mai au puterea de a ii trezi.

Deci tu care citesti aceste randuri, ce alegi?

Iti atragi singur suferinta ferindu-te de ceea ce  simti sau iti dai voie sa simti, fara sa te gandesti ce va fi? Cine stie, poate descoperi ceva frumos in proces. Iar daca nu, stii ca mereu inveti ceva din orice experienta traiesti, da?

Te las cu o melodie pe care o poti asculta oricand nu esti sigur ce sa alegi, daca sa ramai in frica sau sa iti dai voie sa traiesti.

https://www.youtube.com/watch?v=AMOMgQCRAqM

Sky Bet by bettingy.com