puterea viselor 01

Puterea viselor

Vin sărbătorile, magazinele sunt pline de globuri, luminiţe şi beteală. Copii au început să-i scrie lui Moş Crăciun şi aşteaptă cu nerăbdare dimineaţa de Crăciun, când îşi vor deschide cadourile de sub brad. Este o perioadă în care visele prind contur, altele prind viaţă şi cu toţii intrăm uşor, uşor, într-o lume a visului.

Tu te-ai întrebat vreodată de ce visăm? Te-ai gândit vreodată oare ce înseamnă aceste vise? Care ar fi scopul lor?

Ce pot spune eu este următorul lucru: visele  nu numai că pot prinde viață, ele dau viaţă. Visele ne motivează, ne ajută să creștem și să evoluăm.

Prin vis și visare, poți obține lucruri pe care alții nici nu și le-ar putea imagina. Cum poți face asta? Simplu.

Doar “închide ochii” și lasă-ți mintea liberă. Ce înseamnă asta, de fapt? Lasă-ţi sufletul să se exprime așa cum simte el. Lasă corpul să se miște pe valurile muzicii în modul în care simte el să o facă, și dă-ți voie să fii. Să fii TU, așa cum ești cu adevărat!

Ai libertatea de a fi orice si oricine îţi doreşti să fii, libertatea de a îți construi viața pe care o visezi. Şi ghici ce, tu dispui de tot ce ai nevoie ca să iți poţi transforma visele în realitate!

Mai ții minte când erai copil, iar copil fiind, visai? Visai la locuri fantastice, cu făpturi de poveste, unde orice era posibil. Visai că poți zbura, că orice e posibil. Mai ţii minte asta?

Mintea copilului este cea mai deschisă către visare. Este cea mai pură formă de creație. Mintea unui copil este naturală, deschisă, așa cum în esență, este a fiecăruia dintre noi.

Copiii iși dau voie să viseze, îşi dau voie să îşi imagineze lucruri care poate nu există, pentru ei orice este posibil. Ei CRED asta cu toată inima și cu toată ființa lor. Ei cred și ştiu că pot face orice își propun, atâta timp cât își doresc suficient de mult acel lucru.

Un astfel de exemplu a dat Walt Disney, care a ajuns unul dintre cei mai mari creatori de filme animate pentru că a crezut în viziunea lui. A mers fără încetare către împlinirea visului său, a visat și a făcut tot ce i-a stat în putere ca să își vad visele devenind realitate. Iar în final, indiferent de încercările la care l-a supus viața, a dovedit că se poate!

Walt Disney a avut o viziune, a avut un vis și a crezut în el. A crezut în visul său și a crezut în el. Știa că poate, știa că are ceva de oferit lumii și că își poate indeplini visul. În felul acesta, el a reușit să devină cel mai bun în domeniul filmelor animate pentru copii și chiar mai mult decât atât, o inspiraţie pentru mulţi oameni.

Tu ce mai aștepți? Ai un vis, așa e? Îți dorești să mergi în lume, să călătoreşti? Vrei să cunoști oameni din toată lumea? Ai un proiect, o idee și vrei să vezi cum prind viaţă?

Crede în tine și lasă-ți mintea și sufletul deschise. Dă-ți voie să visezi, să fii tu și să arăți lumii viziunea ta. Tu POȚI face lumea mai bogată, mai frumoasă. Crede în tine și visele tale pot deveni realitate!

„Dacă poţi visa un lucru, înseamnă că poate fi făcut.” Walt Disney

 https://youtu.be/tUoVvQEUm84

Sky Bet by bettingy.com