Cum se împlinesc visele1 01

 Cum se împlinesc visele?

„Pentru a începe trebuie să te opreşti din vorbit şi să te apuci de făcut.” Walt Disney

Pentru că ultima dată am vorbit despre vise și ce beneficii ai dacă a îți dai voie să visezi, astăzi vorbim despre CUM faci ca să îți îndeplinești visele.

Da, visăm. Putem fi liberi să visăm, să ne imaginăm cele mai îndrăznețe lucruri. Totuși, e nevoie de mai mult decât atât. Sunt persoane care visează, și visează atât de măreț și frumos încât visul lor te poate captiva.

Și interesant este că ajunge să îi captiveze și pe ei. Atât de tare încât, multe dintre aceste persoane rămân blocate în lumea pe care și-o imagineaza. Ajung să trăiască în lumea lor, inventată de ei. Trăiesc în visele lor, în lumea pe care și-o imaginează, cea construită în mintea lor.

Ce poți face TU ca să ieși și să începi să îți transformi visele în realitate?

Așa cum spune și Walt Disney, pentru a obține rezultate, pentru a vedea și simți cum visele devin realitate, este nevoie să te oprești la un moment dat din a vorbi despre ele și să faci următorul pas.

Iar pasul următor constă în a ACȚIONA. Da, visăm, ne creăm niște idei, idealuri, proiecții ale viitorului și apoi, acționăm, punând totul în practică. Mergi la momentul în care încetezi să vorbești despre visul tău și în schimb, acționezi. La momentul in care decizi să faci ceva practic, concret pentru a obține lucrurile pe care ți le dorești.

Ca să fim realiști, visul fără acțiune este ca o mașină fără combustibil. Eu pot să îmi imaginez că merg cu maşina, dar până nu-i pun benzină, nu pleacă nicăieri. Mașina are nevoie de combustibil pentru a se mișca, la fel cum visele noastre au nevoie de acțiuni concrete pentru a putea deveni reale.

Odată ce știi ce vrei, apucă-te şi fă paşii necesari în acea direcție! Ia deciziile pe care ai nevoie să le iei, fă schimbările care consideri că sunt de făcut. Vorbește cu oamenii care crezi că te-ar putea ajuta pe drumul pe care pornești, întreabă, cere ajutor, caută și începe să pui în practică.

Încearcă! O dată, de două ori, de trei ori, de un milion de ori. Într-un final vei găsi varianta cea mai potrivită pentru tine care îți va aduce rezultatul dorit.

Thomas Edison a încercat de 1000 de ori să facă becul care ne luminează în prezent casele. A găsit 1000 de variante nepotrivite până când a găsit-o pe cea potrivită. Iar acum, noi ne bucurăm datorită faptului că Edison a crezut în visul său. A crezut cu toată ființa lui că poate realiza acest lucru și a continuat să încerce toate variantele până a găsit-o pe cea care a funcționat.

Invitaţia mea e asta: începe cum crezi, începe cu prima idee care îți vine în minte. Chiar dacă rezultatele dorinte se lasă așteptate, continuă să încerci. Crede în tine și în visul tău!

Ştii şi tu, cel mai bun moment pentru a începe să îți urmezi visul este ACUM! Dacă aștepți momentul cel mai potrivit să o faci, e posibil ca acesta să treacă pe lângă tine. Mergi acum şi începe să îţi îndeplineşti visul!

AZI, acum și aici ai tot ce ai nevoie pentru a începe să îți construiești visul!

Decizia îți aparține!

Sky Bet by bettingy.com