sarbatori fericite 01

  Şi pentru că vin sărbătorile... 

        Îţi doresc multă cădură în suflet. Să ai parte de sărbători calme, liniştite, pline de lumină şi bucurie. Pline de zâmbetele celor dragi, de îmbrăţişări şi veselie.

     Îţi doresc ca în prag de sărbătoare, să îţi deschizi inima către viaţă. Să îmbrăţişezi viaţa ta, aşa cum este, să mulţumeşti pentru darurile şi bucuriile pe care ţi le oferă aceasta. Să îi mulţumeşti pentru provocările pe care ţi le oferă, pentru şansele pe care ţi le dă pentru a creşte, pentru a deveni o persoană mai curajoasă, mai bună.

     Te invit ca de acum înainte, odată cu sărbătoarea frumoasă a Crăciunului, să faci o faptă bună. Fă o persoană fericită, dăruieşte nu pentru că trebuie, ci pentru că îţi doreşti să vezi fericirea în ochii celui căruia îi oferi. Cel mai mic gest, cea mai mica atenţie, le poate rămâne în memorie pentru totdeauna, dacă pui suflet şi o faci cu dragă inimă.

    Şi sper, suflet frumos, ca de aceste sărbatori să îţi deschizi inima. Să îţi deschizi inima în faţa iubirii, să ai curajul să mergi la cei pe care îi porţi în suflet, să le spui ce simţi faţă de ei. Îţi doresc curajul de a spune sincer ce îţi şopteşte inima în fiecare zi. Ştiu că ai o persoană dragă la care te gândeşti citind asta. Sun-o, scrie-i şi spune-i cât de mult înseamnă pentru tine. Spune-i cât eşti de recunoscător că face parte din viaţa ta şi cât de mult te bucuri că există. Fă-i acest cadou, oferă-le acest cadou persoanelor la care ţii, celor importante pentru tine, celor pe care le iubeşti.

   Şi fă-ţi şi ţie cadoul acesta. Vezi cum este, cum se simte să le spui celor dragi că îi iubeşti. Dă-ţi şansa de a te bucura împreună cu ei de iubirea voastră, de viaţa voastră împreună. Şi mai mult decât atât, oferă-ţi ţie un cadou. Fă un gest frumos pentru tine, pentru sufletul şi inima ta.

   Mergi la cafeneaua la care îţi doreai de mult să mergi, vezi filmul pe care îl tot amânai, începe să citeşti cartea aia, urmează cursul pe care ţi-l doreşti de atâta timp. Fă-ţi un cadou şi alege o variantă prin care să îţi vindeci sufletul, să îl împlineşti şi să intri in Noul An cu forţe proaspete, lăsând trecutul să îţi fie o lecţie şi atât. Lasă trecutul în spatele tău şi deschide-ţi aripile din nou.

   Deschide-ţi aripile şi zboară pe drumul care se aşterne în faţa ta. Deschide-ţi inima şi ai curajul de a iubi din nou. Iubeşte păsările, iubeşte viaţa, iubeşte soarele, norii, furtunile, iubeşte oamenii şi cel mai important, iubeşte-te pe tine. Aminteşte-ţi că eşti o persoană importantă şi că cei din jurul tău au nevoie ca tu să fii bine. TU ai nevoie ca tu să fii bine.

   Eliberează-te din propriile cătuşe şi iubeşte din nou. Fii viu din nou şi bucură-te de viaţă. Îţi doresc cele mai frumoase şi calde sărbători, să fii înconjurat de iubire, veselie, căldură şi tot ce îţi mai doreşti tu. Îţi doresc o inimă deschisă, îţi doresc un suflet cald şi înţelegere, compasiune şi cel mai mult, îţi doresc să fii bine. Să fii fericit, să te bucuri de viaţă şi să mergi cu curaj înainte în viaţa ta, să te bucuri de oportunităţile pe care ţi le oferă şi de oamenii care te iubesc. Apreciază fiecare moment cu ei şi spune-le cât de mult contează pentru tine, cât de mult îi iubeşti.

   Fă asta acum, înainte de Crăciun, după Crăciun, de Anul Nou, după trecerea în noul an şi tot aşa, să îţi trăieşti viaţa în iubire şi bucurie alături de cei pe care îi iubeşti.

   Să ai un An nou extraordinar, plin de împliniri, bucurie, oportunităţi şi cel mai mult, să fii înconjurat de iubire şi de oameni frumoşi.

Sărbători fericite şi un an nou minunat!

Sky Bet by bettingy.com