Cand visele devin realitate1 01 01

Când visele devin realitate

Cu toții am văzut un film animat semnat Walt Disney. Fiecare dintre noi am văzut, măcar o data, o mașină Ford în timp ce așteptam la semafor. Am văzut filmele lui Chaplin și ne-am bucurat de hazul său. Am văzut cu toții un film regizat de Spielberg, sau l-am văzut pe Fred Astaire dansând, fredonând în acelaşi timp versurile melodiei “Dancing in the rain”.

Ce au în comun toate aceste persoane? Fiecare dintre ei este considerat a fi un om de succes, o personalitate despre care marea majoritate am auzit şi ştim. Fiecare dintre ei este considerat a fi un succes în domeniul său și este un model pentru mulți.

Știi ce mai au în comun? Faptul că, împotriva tuturor piedicilor, acești oameni mari și-au urmat visele și le-au transformat în realitate. Au trecut peste refuzuri, unii dintre ei au dormit în strada, au îndurat cuvinte dure și uneori le-a lipsit sprijinul.

Cu toate acestea, sunt exemple demne de urmat. Fiecare dintre cei menționați mai jos, a avut un vis și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndeplini.

Am vorbit despre Puterea viselor, am vorbit despre Cum devin visele realitate, iar acum e momentul să vedem câteva povești ale unor oameni care au reușit să-și aducă visele la realitate.

Îți las în continuare câteva povești scurte ale unor persoane foarte cunoscute care, crezând în ei, și-au transformat visele în ceva real, aducând o contribuție în lume.

Crede în tine şi orice este posibil!

 • În clasa a șasea Winston Churchill a rămas repetent. La 62 de ani a devenit premierul Marii Britanii deși a fost înfrânt de adversari pentru toate funcțiile pentru care a candidat anterior.
 • În fiecare seară aprindem becul inventat de Thomas Edison fară să ne gândim că acesta a avut 1000 de încercări până când a reușit să creeze un bec funcțional. Profesorii i-au spus că este "prea prost pentru a învăța ceva".
 • Steven Spielberg a devenit unul dintre cei mai mari regizori de filme din perioada actuală, deși a renunțat la facultatea visurilor sale, University of Southern California, care l-a respins de trei ori.
 • Numerele de actorie ale lui Charlie Chaplin erau considerate de neînțeles pentru public și au fost refuzate de directorii teatrelor. Totuși cineva a mizat pe el și mai tarziu,  a devenit cel mai mare comediant american.
 • Sichiro Honda a aplicat pentru un job de inginer la Toyota, dar a fost refuzat și pentru o perioadă a fost șomer. Mai târziu a pus bazele unui business de miliarde de dolari începând să producă propriile motociclete.
 • Pe motiv că "îi lipsea imaginația și nu avea idei bune", Walt Disney a fost concediat de la un ziar. După încă un număr de eșecuri, a ajuns la succes odată cu lansarea filmului "Albă ca Zapada".
 • Profesorii l-au etichetat pe Albert Einstein ca fiind "încet la minte" și "înapoiat mintal". El nu a vorbit până la vârsta de 4 ani și nu a citit până la 7 ani. Peste ani, a câștigat Premiul Nobel pentru fizică.
 • Charles Darwin a fost considerat un student mediocru. Pentru a deveni preot a renunțat la o carieră în medicină. A studiat științele naturii, astfel ajungând să devină fondatorul teoriei evoluționiste (teorie referitoare la evoluția speciilor).
 • Fred Astaire a devenit cel mai cunoscut dansator din toate timpurile deși prima audiție a fost un eșec. Juriul scria: "Nu poate interpreta un rol. Nu poate cânta. Știe să danseze un pic"
 • Oprah Winfrey a fost considerată nepotrivită pentru micile ecrane și a fost concediată din televiziune, dar a renăscut și s-a impus în televiziune prin talk-show-urile sale.
 • Harrison Ford este unul dintre actorii cu cele mai mari încasări la nivel mondial deși, în urma primului său film, i s-a spus că probabil nu va reuși să aibă o carieră de actor.
 • Cele 800 de opere ale lui Vincent Van Gogh au astăzi o valoare inestimabilă. Pe parcursul vieții sale, Van Gogh  a vândut un singur tablou (unui prieten) și uneori a suferit de foame pentru a picta.
 • Henry Ford a avut numeroase eșecuri. Prima sa companie auto a intrat în faliment, a doua a fost abandonată din cauza unei dispute, a treia a fost, de asemenea, sortită eșecului din cauza vânzărilor în declin. El nu s-a lăsat descurajat și în final, a devenit unul dintre cei mai de succes antreprenori americani.

Sky Bet by bettingy.com