YoutubeFacebookGooglePlus

expl emotii 01

 

 

Explorarea senzorială a emoțiilor 

 

Emoțiile reprezintă un aspect esențial în viața noastră. De multe ori, modul în care ne simțim determină modul în care ne trăim viața. Și chiar mai mult, este dovedit științific faptul că emoțiile ne influențează sănătatea fizică și mentală.

Emoțiile puternice pot fi cauza unor schimbări și reacții în organism care, dacă nu sunt gestionate corect, pot duce la probleme grave de sănătate.

Odată ce începem să cunoaștem emoțiile, care ne sunt benefice, care nu și când, devenim conștienți de impactul pe care îl au acestea în viața noastră și avem posibilitatea de a folosi această cunoaștere astfel încât să ne putem crea viața pe care ne-o dorim.

Te invităm sâmbătă, 2 iunie, la workshop-ul Explorarea senzorială a emoțiilor.

Vino alături de noi dacă:

- Vrei să știi care sunt emoțiile care îți influențează viața;
- Vrei să afli în ce fel îți influentează emoțiile sănătatea fizică;
- Ai avut diferite reacții fizice a căror explicație nu ai reușit să o găsești;
- Vrei să te cunoști mai bine și să descoperi cum îți poți îmbunătăți percepția de sine;
- Vrei să afli cum gestionarea corectă a propriilor emoții te ajută să ai relații mai bune cu ceilalți;

Workshop-ul este un DEMO al procesului de lucru pe care îl vom urma la cursul Body Intelligence, un curs de autocunoaștere, în mare parte experiențial, care va îmbina tehnicile de NLP, cu psihoterapie și dans terapia.


Dacă îți dorești să descoperi noi lucruri despre tine, să te duci autocunoașterea la un nivel mult mai profund, să creezi o relație mai bună între tine, minte și corp, atunci te invit să te inscrii și tu la workshop!

Asigură-ți locul acum prin înscrierea pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

• Cine îți va fi alături

"Andra Tănăsescu, vice președinte al Asociației ”Generația Iubire” este Psiholog și Trainer NLP. A urmat studiile în psihologie, având formarea în terapie de cuplu și familie. Având experiență ca instructor de dans și fiind atrasă de conexiunea dintre minte, emoții și corp, urmează o formare în terapia prin dans și mișcare. După ani de experiență în training și susținerea evenimentelor corporate, prin îmbinarea psihologiei, cu NLP-ul, cu tehnici de conștientizare și conectare corporală, oferă o experiență completă de auto-cunoaștere și evoluție personală.”

• Când

Sâmbătă, 2 iunie 2018, ora 18:30.

• Unde
Str. Lunga, nr 250, Brașov.

• Investiție

80 lei

• Date de contact & inscriere

Andra Tănăsescu
Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel.: 0728 075 221

Menționăm că inscrierea prin mail sau telefon sunt necesare pentru a vă asigura locul în cadrul workshop-ului. 

Sky Bet by bettingy.com