YoutubeFacebookGooglePlus

NLP adolescenti 01

Adolescența aduce cu sine o mulțime de schimbări, fiind momentul modelării și al definirii personalității.

Cum ar fi să ai toate uneltele de care ai nevoie în viață, înainte de a ieși din băncile claselor, pentru a vedea și experimenta viața cu tot ceea ce înseamnă aceasta?

INLPSI și Socrate Learning organizează, în acest sens, un curs de NLP pentru cei care își doresc să fie pregătiți pentru viață. Cursul de adresează adolescenților, cu vârste între 14-18 ani, dornici să învețe mai multe despre ei și despre cine pot deveni. Acest curs oferă o bază de dezvoltare, ce-i va ajuta să își crească încrederea în sine și inteligența emoțională, să își dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor, dezvoltă orientarea către obiectiv și atingerea acestuia, precum și multe altele.

Cursul începe în Brașov în data de 31 octombrie 2018, cu întâlniri săptămânale, în fiecare zi de miercuri, până în data de 6 martie 2019.

Cursul este împărțit în 4 module de 1 lună, astfel:

Modulul I : 31 oct. - 21 nov 2018

Modulul II : 28 nov - 19 dec

Modulul III : 16 ian - 6 feb 2019

Modulul IV : 13 feb - 6 martie

La sfârșitul fiecărui modul, participanții primesc o diplomă de participare cu numărul de ore de dezvoltare personală parcurse la fiecare modul, din partea Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă și un certificat de participare Socrate Learning.

Adresă: Socrate Learning, Calea București, nr. 54 (clădirea CABU), Brașov

Costuri: 200 de lei/modul

Înscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Care sunt beneficiile parcurgerii acest curs?

 1. Creșterea încrederii în sine.
 2. Creșterea energiei, motivației, concentrării, a stării de liniște și relaxare.
 3. Dezvoltarea abilitățiilor personale la nivelul performanțelor școlare și relaționale (stabilirea unor relații bazate pe bucurie, respect, apreciere, susținere).
 4. Dezvoltarea inteligenței emoționale.
 5. Dezvoltarea inteligenței corpului.
 6. Conștientizarea corpului, legătura dintre gând-emoție-manifestare somatică.
 7. Gestionarea și autocontrolul emoțiilor.
 8. Explorarea spațiului personal, limite, blocaje și modalități de schimbare.
 9. Explorarea planului familial, social, panorama socială.
 10. Dezvoltarea capacității de a stabili limite sănătoase.
 11. Eliminarea stresului, frustrărilor și convingerilor limitative.
 12. Dezvoltarea unui management mai bun al timpului.
 13. Dezvoltarea abilitățiilor personale în stabilirea și atingerea obiectivelor și obținerea de rezultate mai rapide într-un mod mai relaxat.
 14. Prieteni noi cu preocupări comune, un mod comun de gândire și acțiune.
 15. Materiale didactice și suport de curs clare, ușor de accesat și utilizat.
 16. Curs susținut de un trainer cu experiență vastă în domeniul psihoterapiei și al NLP-ului, atât în lucrul cu grupurile cât și individual.

Ce vom lucra din abordarea NLP:

 1. Principiile NLP, în special cele care se referă la ecologia relațională, harta mentală interioară, funcționarea sănătoasă a ființei noastre pe toate planurile.
 2. O bună comunicare prin înțelegerea noțiunii de hartăinterioară, cunoașterea sistemelor reprezentaționale și a submodalitățiiilor, stabilirea unui rapport
 3. Stabilirea unor obiective pe termen scurt, mediu și lung, strategiaWalt Disney și reframing pentru atingerea acestora.
 4. Rezolvarea conflictelorinterioare și exterioare - pozițiile perceptuale, asociere/ disociere emoțională.
 5. Înțelegerea structurii și funcționării creierului și a psihicului nostru – ancorarea, utilizarea metaforeipentru schimbare, Meta-modelul și Milton-Modelul pentru limbaj, recunoașterea și utilizarea stărilor spontane de transă (auto-hipnoză pentru relaxare, concentrare, menținerea motivației și creșterea încrederii), Timeline(linia timpului) aplicată pentru negocierea unor conflicte interioare și schimbarea percepției legate de un aspect încă neprocesat emoțional.

Ce vom aborda din modulele somato-integrative:

 1. Conectarea cu corpul- conștientizarea corpului, legătura dintre gând-emoție-manifestare somatică, categorii de emoții.
 2. Empatia- dezvoltarea capacității de empatie și de armonizare cu ceilalți.
 3. Emoțiile în corp- clasificarea emoțiilor, relația emoții-corp, explorare senzorială și metode de gestionare a emoțiilor;
 4. Kinesfera(spațiul personal) - explorarea spațiului personal, limite, blocaje și modalități de schimbare.
 5. Kinesfera și relațiile- contactul/interacțiunea dintre spațiul personal și spațiul celorlalți, tipuri de relații și roluri în relații.
 6. Relația dintre sine și societate- panorama socială, explorarea planului familial, personal, relațional, social.

Trainer:

Trainer NLP și Psiholog - Andra Tănăsescu

Înscrieri:

Trimite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu datele tale: nume și prenume și o copie a carnetului de elev.

Pentru Brașov, cursul se achită în contul: RO78INGB0000999902088499, Tănăsescu Maria Alexandra, până la data de 24.10.2018.

Dacă doresti și alte informații, îți răspundem cu drag. Ne poți contacta pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0728 075 221. 

 

Succes! Îți dorim să beneficiezi de curs cu bucurie și schimbări semnificative

Sky Bet by bettingy.com