YoutubeFacebookGooglePlus

Pentru că relaţiile sunt un aspect foarte important al vieţii noastre, am hotărât ca al doilea modul să aibă ca temă cuplul şi relaţiile.

Dacă primul modul are mai mult în plan principal sinele şi relaţia cu propriul eu, cel de-al doilea modul vine cu idei sau soluţii pentru relaţia de cuplu. În modulul acest vom vedea care sunt nevoile partenerului/ei şi cum putem să ne cunoaştem mai bine partenerul/a.

Vom lucra pe cunoaşterea celui de lângă noi, pe înţelegerea comportamentului său şi a nevoior sale. Astfel, fiind conectaţi cu noi înşine, ne putem conecta la nevoile celui de lângă noi pentru a putea face lucrurile mai bune pentru ambii parteneri.

Se va lucra prin tehnici de dezvoltare personală şi prin tehnici de dans de asemenea, îmbinând din fiecare domeniu lucrurile importante în buna funcţionare a oricărei relaţii.

Chiar dacă modulul II este dedicat relaţiei de cuplu, invit cu drag pe oricine, fie ca face parte dintr-un cuplu sau nu, să se alăture. Informaţiile sunt aplicabile în orice tip de relaţie, fie ea de familie, prietenie sau dragoste între parteneri aşadar poate fi util oricărei persoane interesate de îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Mai jos v-am pus o mică listă a unor subiecte pe care le vom atinge pe parcursul acestui curs. Mentionez că lista este pur orientativă, nefiind ordinea exactă a etapelor de lucru.

  1. Despre nevoile umane
  2. Despre limbajele iubirii
  3. Relaţia cu sinele în raport cu familia
  4. Relaţia cu partenerul
  5. Cuplu şi sexualitate
  6. Intimitatea si energia sexuală

Vă aştept cu drag alături de mine să ne bucurăm împreună de o înfrumuseţare a relaţiilor cu cei apropiaţi si dragi nouă.

Sky Bet by bettingy.com