YoutubeFacebookGooglePlus

1red 01

 

 Autocunoasterea - calea spre intelegere, acceptare si putere personala! 

 

Procesul de autocunoastere este o calatorie catre noi insine, catre scopul nostru personal si universal, catre constientizarea rolului nostru in aceasta lume. Prin reconectarea cu sinele nostru superior, avem acces la procesul de redefinire interioara si de stabilire a unor relatii imbogatite pe toate planurile, ne restabilim forta si increderea in noi insine pentru accesarea mai rapida si mai usoara a obiectivelor noastre de zi cu zi si cele care tin de menirea spirituala.

Cui se adreseaza:

Psihoterapeutilor, practicienilor NLP, terapeutilor de orice fel, oricarei persoane care doreste sa simta ca traieste o viata frumoasa, sa se accepte asa cum este, sa se bucure de viata cu toate provocarile ei, sa devina increzatoare in sine si in intelepciunea vietii si sa-i invete si pe cei dragi toate aceste lucruri.

Unde:

In sistem rezidential, la munte (de joi, ora 17,00 pana duminica ora 13,00). Locatia va fi comunicata doar persoanelor inscrise.

Cand: anual, in mai si in septembrie!

Cu cine:

Laura-Maria Cojocaru - Psihoterapeut, Trainer NLP

Tel. 0725161169

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Andra-Maria Tanasescu - Instructor dans, Trainer NLP, Psihoterapeut cuplu si familie

Tel. 0728075221

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investitie:

700 lei/individual sau 1000 lei/cuplu

Persoanele care doresc sa repete cursul au reducere 50%

Inscriere:

Se considera inscrise persoanele care au achitat cel tarziu cu 24 de ore inainte 50% din pretul cursului, plus avansul pentru cazare (se va comunica in timp util persoanelor inscrise) in contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura

Ce lucram:

1. elemente de analiza a:

- matritei numerologice in cuplu, familie, finante, sanatate, psihic si emotional

- aspectarii astrologice, tendinte pe nivel inferior, mediu si superior si accesare resurse

- informatiei ascunsa in ADN-ul nostru privind "umbrele" emotionale, darurile noastre specifice in viata si atingerea potentialului personal superior (pentru acest aspect este important sa aveti printat profilul hologenetic pe care-l puteti completa gratuit aici: http://genekeys.ro/free-profiler/, unde puteti gasi si profesorii pentru cursul complet)

- citirii chipului

- profilului psihologic personal

2. echilibrare emotionala, accesare si integrare resurse personale prin tehnici de psihoterapie, NLP, art-terapie, dans-terapie, vindecare energetica shamanica

Sky Bet by bettingy.com