YoutubeFacebookGooglePlus

com dans 01

 Comunicare prin dans

V-ati aflat vreodata in situatia in care sa explicati un lucru cuiva si pur si simplu sa nu va inteleaga? V-ati intrebat ce anume va face diferiti? V-ati gandit cum puteti sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare? Atunci acest workshop este ceea ce vi se potriveste.

Poate ati auzit expresia “viata e ca un dans”. Ei bine, din acest motiv am decis sa adopt o alta abordare, studiind cum putem comunica mai bine privind totul dintr-un alt punct de vedere, cel al dansatorului. In cadrul acestui workshop vom experimenta prin tehnici de miscare si dans, exercitii individuale si de echipa, un alt tip de comunicare. Veti avea ocazia de a invata cum puteti fi mai eficienti in comunicare, in discutii si negocieri, cum va puteti raporta la ceilalti, cum sa fim pe aceeasi lungime de unde cu cei cu care vorbim.

Acest workshop este potrivit oricarei persoane, celor carora le place sa faca miscare, celor care isi doresc imbunatatirea abilitatilor de comunicare, a lucrului eficient in echipa si de intelegere a nevoilor personale cat si ale celor dragi.”

Cui se adreseaza acest tip de atelier?

       Oricarei persoane, fie ca este sau nu dansator/dansatoare. Asa cum un dansator poate invata sa isi imbunatateasca relatia cu partenerul/a de dans crescandu-si si dezvoltandu-si relatia dintre ei, la fel poate oricine altcineva, folosind aceleasi principii, sa invete cum se poate pune in pielea celorlalti. Aceste atelier ofera posibilitatea de a vedea cum ne putem imbunatati relatiile si comunicarea, indiferent de tipul de legătura pe care îl avem. Principiile pot fi aplicate atat de dansatori, în scopul imbunatatirii stilului de lucru si al bunei întelegeri cu partenerii de dans, cat si de oricine altcineva care isi doreste sa se dezvolte, sa isi largeasca propriile cunostinte si abilitati de comunicare. Asadar, ne intalnim cu mic cu mare, dansatori sau nu, sa experimentam si sa invatam impreuna. 

 

Cand:

Sambata, 14 mai 2016, de la 11:00 la 12:00

Duminica, 15 mai 2016, de la 11:00 la 12:00 (workshop-ul se repeta exact ca in ziua precedenta).

Unde: La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala “Spectacol”.

Cat: Taxa de participare este de 20 lei de persoana si se achita la inceputul workshopului.

Inscrieri: 

Andra - Maria Tanasescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

La inscrierea prin mail, specificati ziua in care doriti sa veniti. De asemenea, puteti lua parte la workshop si fara o inscriere in prealabil doar in limita locurilor disponibile. 

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0728 075 221 sau accesand link-ul evenimentului  http://agendabio.ro/2016/05/05/editia-i-comunicare-prin-dans-workshop/

Sky Bet by bettingy.com