YoutubeFacebookGooglePlus

Banner conf 01

Conferinta Gratuita si Workshop

De ce Atracția e mai importanta la inceputul unei relatii?!

Te invitam la
Conferinta GRATUITA si Workshop:

ATRACTIE SI RELAȚII CONSTIENTE

O Viziune moderna bazata pe Principiile Taoiste ale polaritatilor masculin-feminine.

Marți 28 iunie ora 19.00. 

Un Preambul binevenit la ALIVE-Retreatul de Traire Constienta din 14-17 iulie la care va asteptam cu drag.

Multi dintre noi am fost invatati sa credem ca „tot ce conteaza” este iubirea cand vine vorba despre o relatie de cuplu. Ca prin oricate dificultati veti trece, daca iubirea e, totul urmeaza.

Raspunsul nostru e simplu: DA si NU!

Te-as intreba: De ce totusi, cu toata iubirea in care credem, dupa o vreme ne pierdem atractia si scade bucuria de a fi cu celalalt?!

Potrivit filosofiei taoiste exista 2 forte ce guverneaza viata: Yin si Yang, Femininul si Masculinul. Ambele trebuie sa fie in armonie.

Sunt deci 2 Legi ce „trebuie” sa fie in echilibru daca vrem mai mult de la relatiile noastre: Legea Iubirii si Legea Polaritatilor. Pe langa Iubire avem nevoie sa „intelegem” si legea Polaritatilor si a Energiei.

Cum se va desfasura seara?

1-a parte: 19:00-20:00 – Conferinta Gratuita

2-a parte: 20:20-22.20 – Workshopul platit

Esti Liber sa vii la Conferinta si apoi sa ramai la Workshop dupa cum doresti.

Prima parte e o explorare preponderent explicatica impartasind si din experienta noastra avand si cateva exercitii practice, iar a doua parte este mai experientiala, si vei avea ocazia sa „intelegi” mai profund legea polaritatilor.

Temele abordate:

  • Ce sunt polaritatile energetice?
  • Ce este energia sexuala de fapt dincolo de actul fizic in sine?! Dincolo de prejdecati…
  • De ce e la fel de importanta Atractia cat si Iubirea in relatii?!
  • De ce scade Atractia in timp?!
  • Metode tao de armonizare a celor 3 tipuri de energii: a constientei (spiritului), a inimii si a sexului.
  • 4 Chei de baza penru a sustine o Relatie Constienta intre un barbat si o femeie.

Contributie Conferinta: Gratuit. Doar deschiderea ta e suficienta.

Contributie Workshop: 50 Ron.

45 Ron (daca faci confirmarea pe mail inainte de event)

BONUS: Reducere 50% la workshop  daca participi si la ALIVE-Retreatul de traire Constienta 14-17 iulie.

Cine sunt facilitatorii?

        Andra Tanasescu                   Instructor de dans. Psihoterapeut si Trainer. 

despre mine1

“Fiind pasionata inca de mica de dans si de ceea ce exprima acesta, am inceput sa studiez mai multe stiluri de dans. M-a fascinat intotdeauna ideea interpretarii muzicale, ce inseamna sa poti transmite prin dans ceea ce „spune” muzica, sa poti trezi ca si dansator emotii in cei care te privesc. Apoi, descoperind latura psihologica a dansului si a miscarii si am inceput sa experimentez, sa combin cele doua discipline. Am observat cum dansul aduce schimbari benefice in vietile oamenilor atat in planul fizic cat si in cel emotional si mental.  Apoi, familiarizandu-ma cu latura energetica, spirituala, am integrat diverse concepte din aceasta sfera in structura atelierelor mele. Astfel, in prezent atelierele si cursurile mele imbina dansul cu psihologia si spiritualitatea.

Ca dansatoare, traiesc prin dans si experimentez prin miscare, gasind in dans un mod de viata, un mod de exprimare si de a fi. Avand formarea in psihoterapia de cuplu si familie, formarea ca Trainer N.L.P si in acelasi timp familiarizandu-ma atat cu dans-terapie cat si cu practici si tehnici din budismul tibetan si tantra, am decis sa le folosesc impreuna pentru a oferi o experienta cat mai plina si vie participantilor.”

 

     Veet Cristian

poze Veet Bulgaria New

 Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat.Misiunea lui este sa sustina barbatii si femeile sa-si asume Identitatea Sexuala si Puterea ce vine din asta, si, in felul asta, ca fiecare sa traiasca in Viata ce anume le aduce Bucurie cu atitudine si fara compromis

Veet este Autor al unei carti in curs de aparitie despre Schimbare Constienta si starea de Bine, Mindful Coach si Facilitator seminarii Transformationale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life siBusiness Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator..

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.. *De asemenea, pe langa asta, ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitate de a lucra individual si in grupuri pe teme precum co-dependenta in relatii, vindecarea copilului interior.

*Coach si Trainer NLP Rezonantz.( Kutschera Institut Austria- promotia 2009).

 

„Iubirea este o stare de a Fi nu o Relatie.” OSHO

Pentru mai multe detalii accesati sectiunea CONTACT.

Sky Bet by bettingy.com