YoutubeFacebookGooglePlus

rezolvarea_conflictelor-01-01.jpg

Rezolvarea conflictelor

Fiecare dintre noi, la un moment dat, suntem puși în situația în care ne contrazicem cu cineva, ne certăm iar amploarea disputei poate atinge cote înalte.

Ce facem atunci când lucrurile încep să scape de sub control?

Ce soluții sunt pentru a descoperi și a rezolva cauza conflictului?

Cum putem preveni și evita astfel de situații?

Toate aceste lucruri le poți afla în data de 19 februarie 2017, ora 18:00 la Studio Art For You.

Cu această ocazie, te invit la un workshop experiențial, a cărei temă este rezolvarea și evitarea conflictelor. Vino să afli împreună cu noi ce poți face pentru a evita neînțelegerile care de cele mai multe ori, sunt sursa celor mai intense certuri.

Folosind principii și tehnici de NLP și terapie prin mișcare, vei primi informații teoretice care te vor ajuta să înțelegi mai ușor punctul de vedere al celuilalt, modurile prin care îi poți face pe ceilalți să-ți înțeleagă punctul de vedere și cum poți rezolva o situație conflictuală, fără că persoana cealaltă să fie prezentă.

Iar pentru că teoria ajută până la un punct, vom lucra și aplica exerciții de NLP menite să-ți ofere răspunsurile și ustensilele necesare pentru a dobândi abilități de evitare și rezolvare a conflictelor.

Workshop-ul se adresează oricui dorește să-și dezvolte capacitatea de comunicare, negociere și relaționare cu cei din jur, atât în plan profesional cât și personal.

UNDE?

Studio Art For You (Calea Șerban Vodă, nr. 22-24, în spatele hotelului Horoscop).

CÂND?

Duminică, 19 Februarie 2017, orele 18:00-21:00.

CÂT?

Contribuție: 70 de lei de persoană (apa și gustările sunt incluse). Plata se va face la sală, cu 10 minute înainte de începerea workshop-ului.

ÎNSCRIERE:

Pentru înscriere este nevoie să trimiteți un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care să menționați numele și numărul de telefon (pentru confirmare). În cazul în care înscrierea se face pentru mai multe persoane, se va menționa numărul de persoane și datele de contact ale fiecăruia.

Sky Bet by bettingy.com