YoutubeFacebookGooglePlus

demo emotii 01

Explorarea senzorială a emoțiilor

Emoțiile reprezintă un aspect esențial în viața noastră. De multe ori, modul în care ne simțim determină modul în care ne trăim viața. Și chiar mai mult, este dovedit științific faptul că emoțiile ne influențează sănătatea fizică și mentală.

Emoțiile puternice pot fi cauza unor schimbări și reacții în organism care, dacă nu sunt gestionate corect, pot duce la probleme grave de sănătate.

Odată ce începem să cunoaștem emoțiile, care ne sunt benefice, care nu și când, devenim conștienți de impactul pe care îl au acestea în viața noastră și avem posibilitatea de a folosi această cunoaștere astfel încât să ne putem crea viața pe care ne-o dorim.

Te invităm joi, 16 martie, la un workshop-ul Explorarea senzorială a emoțiilor.

Vino alături de noi dacă:

  •           Vrei să știi care sunt emoțiile care îți influențează viața;
  •           Vrei să afli în ce fel îți influentează emoțiile sănătatea fizică;
  •           Ai avut diferite reacții fizice a căror explicație nu ai reușit să o găsești;
  •           Vrei să te cunoști mai bine și să descoperi cum îți poți îmbunătăți percepția de sine;
  •           Vrei să afli cum gestionarea corectă a propriilor emoții te ajută să ai relații mai bune cu ceilalți;

Workshop-ul este un DEMO al procesului de lucru pe care îl vom urma la cursul Cunoaștere și autocunoaștere prin descoperirea potențialului emoțiilor. Acesta va fi un modul de autodescoperire, structurat pe mai multe întâlniri săptămânale, în care ne vom focusa pe gestionarea emoțiilor. Vom porni de la cunoașterea fiecărei emoții în parte, a nivelelor de intensitate cu care ne influențează.

Continuăm prin a descoperi etapele de procesare a acestora și veți primi și soluții pentru gestionarea reacțiilor. Următorul pas va fi să lucrăm cu atașamentele emoționale, care sunt nivelurile de atașament și cum ne putem elibera de atașamente, emoții sănătoase vs atașamente, etc. 

În etapa finală a cursului vom lucra direct pe emoțiile care descoperim că ne sabotează și prin exerciții de NLP și dans terapie vom găsi modalitatea prin care să poți face schimbările de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a relațiilor.

Workshop-ul DEMO conține o parte de teorie și o parte practică, și îmbină tehnici din psihologie, NLP, dans terapie și alte abordări terapeutice.

Dacă îți dorești să descoperi noi lucruri despre tine, să te duci autocunoașterea la un nivel mult mai profund, să creezi o relație mai bună între tine, minte și corp, atunci te invit să te inscrii și tu la workshop!

Asigură-ți locul acum prin înscrierea pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cine îți va fi alături

despre mine

 

"Andra Tănăsescu, vice președinte al Asociației ”Generația Iubire” este Psiholog și Trainer NLP. A urmat studiile în psihologie, având formarea în terapie de cuplu și familie. Având experiență ca instructor de dans și fiind atrasă de conexiunea dintre minte, emoții și corp, urmează o formare în terapia prin dans și mișcare. După ani de experiență în training și susținerea evenimentelor corporate, prin îmbinarea psihologiei, cu NLP-ul, cu tehnici de conștientizare și conectare corporală, oferă o experiență completă de auto-cunoaștere și evoluție personală.”

                                            - Agentia de PR Plus Communication

 

Când

Joi, 16 martie 2017, ora 18:30.

Unde

Hotel Marriott, București.

Investiție

15 lei de persoană.

Date de contact & inscriere

Andra Tănăsescu

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel.: 0728 075 221

Menționăm că inscrierea prin mail sau telefon sunt necesare pentru a vă asigura locul în cadrul workshop-ului.

Numărul maxim de participanți este de 18 persoane.

Sky Bet by bettingy.com