YoutubeFacebookGooglePlus

nlp tm1 01

Conferință Gratuită & Workshop  

- Primii pași în NLP cu Andra Tănăsescu -

CE ESTE NLP-UL?

“Capacitatea de a-ți controla stările interioare prin dirijarea propriului creier.” - Richard Bandler

PROGRAMAREA NEURO-LINGVISTICA (NLP) a fost creată în jurul anului 1976 de Richard Bandler și John Grinder, care au urmărit să descopere structura excelenței umane.

Ce poți afla dacă participi?

  • Cum te ajută să îți crești încrederea în forțele proprii;
  • O altă cale de autocunoaștere și remodelare;
  • Cum să ai o comunicare excepțională cu cei din jur;
  • Ce poți face ca să îți descoperi potențialul și resursele interioare;
  • Ce este important ca să reușești să îți îmbunătățești calitatea relațiilor și a vieții;

Evenimentul este împărțit în două părți.

Începem ziua cu o CONFERINȚĂ GRATUITĂ care reprezintă partea teoretică a evenimentului. Aici ai ocazia să afli informații despre ce este NLP-ul, cu ce se ocupă, cum funcționează și câteva dintre teoriile pe care le formulează acesta despre îmbunătățirea comunicării, a relațiilor și a înțelegerii dintre oameni.

Prin participarea la conferință te poți bucura de multe surprize pregătite special pentru tine, printre care și o TOMBOLA care îți poate asigura intrarea gratuită la workshopul ce va urma! Mai multe despre tombolă curând...

Continuăm ziua cu un WORKSHOP PRACTIC, 100% experiențial, în care vom folosind atât exerciții de NLP cât și exerciții inspirate din terapia prin mișcare și dans, care să îți ofere o înțelegere aprofundată a informațiilor prezentate în cadrul conferinței.

Înscrie-te acum la Conferința Gratuită și/sau Workshop - PRIMII PAȘI ÎN NLP și asigură-ți locul, trimițând un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care să menționezi exact la ce dorești să participi, numele tău și numărul de persoane înscrise (în cazul în care faci înscrierea pentru mai multe persoane). Ex: Conferintă Gratuită – Ioana Popescu ; Conferintă & Workshop – Ioana Popescu + 2 persoane

  • Cine sunt eu?

Andra Tănăsescu, vice președinte al Asociației ”Generația Iubire”, Psiholog și Trainer NLP recunoscut de Asociația Internațională de Programare Neurolingvistică (IANLP, www.ia-nlp.org). Am urmat studiile în psihologie, făcând și o formare în terapia de cuplu și familie. 
Trecând prin experiența dansului, atât ca performer cât și ca instructor de dans, pentru că m-a atras mereu conexiunea dintre minte, emoții și corp, am ales să urmez în prezent o formare în terapia prin dans și mișcare. 

DE CE NLP CU ANDRA TĂNĂSESCU?

Datorită anilor în care am lucrat susținând activități de training și team building, am ajuns să îmi formez un stil propriu de a lucra, îmbinând psihologia, cu NLP-ul și cu tehnici de conștientizare și conectare corporală, astfel încât să pot oferi o experiență originală si cât mai bogată fiecarui participant.

Îți garantez că vei resimți din plin valoarea adăugată a acestei experiențe unice ca stil și abordare!

  • Când: Sâmbătă, 6 mai 2017; ora va fi anunțată curând.
  • Unde: Mai multe detalii curând...
  • Investiție: 50 de lei de persoană.
  • Date de contact & înscriere

Andra Tănăsescu

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel.: 0728 075 221

Menționăm că inscrierea prin mail sau telefon sunt necesare pentru a vă asigura locul la conferință și în cadrul workshop-ului.

 Numărul locurilor la workshop este limitat!!!

 Aștept cu drag să lucrăm împreună!

Sky Bet by bettingy.com