YoutubeFacebookGooglePlus

Me Myself banner CV 01

 

”Învață cum să te iubești pe tine ca să îi poți învăța pe alții cum să te iubească.”

Vorbim și citim tot mai des cărți ori articole pe această tema relațiilor. ”Cum ne putem îmbunătăți relația”, ”ce să fac pentru a fi mai fericit/ă în cuplu”, ”cum să îmi găsesc partenerul potrivit”, etc, sunt doar o parte dintre întrebările care apar în această căutare.

Este o nevoie umană firească și naturală. Dorința de a avea pe cineva alături cu care să poți construi un viitor împreună face parte din sistemul nostru de nevoi și dorințe. Înainte de a face asta, mai este un pas important de făcut.

Ce crezi că este mai important de atât?

Relația cu tine.

Calitatea relației pe care o ai cu tine și calitatea imaginii de sine definesc tipul de relație de cuplu pe care o vei avea.

Răspunsurile la întrebări precum "ce îmi doresc eu", "cine sunt eu", "ce mă face pe mine fericit/ă" sunt doar câteva dintre cele care dau contur relației de cuplu ideale.

Programul Me & Myself îți propune o călătorie de explorare și autocunoaștere, prilej cu care poți îți poți construi și întări relația pe care o ai cu tine. Îți poți descoperi blocajele, limitările și ce variante ai pentru a le depăși.

Descoperă ce ai de făcut pentru a avea relația dorită, ce te oprește să obții fericirea pe care ți-o dorești și cum poți trece peste aceste obstacole, astfel încât să trăiești împlinirea și fericirea în cuplu.

Pășește pe acest drum de autocunoaștere si pregătește drumul pe care vei păși alături de partener/ă. Explorează acest loc minunat al sinelui, al esenței tale și descoperă cine ești, dincolo de măști și proiecții.

În weekendul 15 și 16 iulie te invit să participi la un program complex dedicat ție, care are scopul de a-ți face posibilă construirea unei relații revelatoare și mai puternice cu sinele tău.

Acest curs este unul intensiv și reprezintă varianta condensată a programului amplu Me & Myself (mai multe detalii curând).

Subiectele abordate vor fi:

  1. Restabilirea legăturii cu corpul - conștientizarea mișcărilor, patternuri de mișcare, blocaje în corp;
  2. Emoțiile în corp - etapele procesării emoțiilor, legătura gând-emoție-reacție, moduri de gestionare a emoțiilor;
  3. Kinesfera - spațiul personal, tipuri de interacțiune, limite, blocaje;
  4. Proiecții ale sinelui - imaginea de sine, credințe limitative, patternuri comportamentale;
  5. Explorarea sinelui în contextul relațiilor - roluri, panorama relației, panorama socială.

Preț: 350 lei/ weekend; 180 lei/zi;

Program: Cursul cumulează un total de 12 ore (+ 2 pauze de masă și pauze de cafea)

Sâmbătă: 12:00-18:00

Duminică: 10:00-16:00

OFERTE

Early Bird

Achită integral cursul până la data de 30 iunie și beneficiezi de prețul promoțional de doar 200 lei!

Promo II                           

      Achită până la data de 10 iunie și și beneficiezi de prețul promoțional de 270 lei!

Promo III

      Vino cu încă o persoană (prieten/ă, membru de familie, soț/soție) și beneficiezi de o reducere de 10% pentru fiecare persoană care te însoțește! Poți ajunge să te bucuri de o reducere de 100% (primești cursul gratuit la 10 persoane aduse de tine).

Sky Bet by bettingy.com