YoutubeFacebookGooglePlus

com danss01

 Comunicarea 

- între psihologie și dans -

Ai observat faptul că dansatorii, atunci când dansează în pereche, nu se calcă niciodată?

Cum știu unde să calce și cum reușesc să se coordoneze atât de bine?

Toată sincronizarea lor depinde de o foarte bună comunicare și conexiune pe care aceștia o împărtășesc. Pentru a putea avea acest tip de relație, cei doi își dezvoltă modalități eficiente de comunicare, se armonizează și crează un rapport puternic ce le oferă fluiditatea și curgerea ca dansatori.

 

Comunicarea, ca pilon principal de la care pornește orice relație, este deopotrivă verbală și non verbală. Limbajul vorbit îmbinat armonios cu limbajul corpului pot duce la stabilirea unor baze puternice, autentice și stabile ale unei relații, indiferent de natura acesteia.

La întâlnirea dintre psihologie, NLP, dans și terapie prin mișcare și dans, se regăsesc toate informațiile și înțelegerile necesare pentru a-ți putea îmbunătăți capacitatea de a transmite și de a înțelege ceea ce transmit ceilalți cu adevărat. Acest workshop își propune să îți deschidă noi orizonturi asupra modului în care comunici și asupra schimbărilor pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți atât comunicarea cât și relațiile.

Dacă ești curios să afli ce îți poate oferi nou acest workshop, te invităm să ”dansezi” alături de noi și în pași de dans, să mergi către evoluția ta personală și profesională.

Cui se adresează acest atelier?

Acest workshop se adresează oricărei persoane care își dorește să își îmbunătățească abilitățile de comunicare. Menționăm că nu este vorba despre un curs de dans, nu vom învăța coregrafii, ci este vorba despre un workshop pe tema comunicării.
Partea practică a acestui workshop face apel la exerciții din NLP, terapia prin mișcare și din dans, pentru a oferi o experiență și înțelegere amplă asupra mai multor aspecte ce țin de comunicarea noastră de zi cu zi.


Când: 2 septembrie 2017, 0ra 17:00
Unde: Brașov

Sky Bet by bettingy.com