femeie1

O poveste despre tristețe...


„Sunt tristă... Și probabil va mai trece un timp până îmi va trece. Probabil va mai dura până să revin complet la cum eram. De fapt, nici măcar nu voi redeveni ce am fost, voi fi altfel. Voi fi altfel, fiindcă fiecare lucru pe care l-am trăit până acum, toate acele momente pe care le port în suflet, m-au schimbat, și-au lasat amprenta, adânc impregnată în sufletul meu. Și da, voi fi altfel. Voi fi mai bună, mai puternică, mai sigură de ceea ce îmi doresc de la viață. Aceasta experiență mă definește ca femeie, mă pune pe drumul de a deveni femeie deplină, completă și minunată.

Fiecare amintire, care acum este plină de bucurie și de tristețe deopotriva, va deveni învățătorul meu. Voi folosi această învățătură pentru a crește, voi primi această lecție, știind că am să fac lucrurile diferit în viitor.

Toate aceste amintiri și emoții pe care le trăiesc acum, îmi sunt ghid pentru clipe și experiențe viitoare. Am încredere, îmi ascult sufletul, hotărâtă să merg înainte, pregatită pentru ce va urma, mai puternică, mai sigură și cu inima deschisă.”

Fiecare experiență din viața ta este un învățător care îți arată ce este cu adevărat important. Orice emoție poate fi un mentor, dacă decizi să o asculți. Ca un înțelept căruia mergi să îi ceri sfatul, experiențele și emoțiile pe care le trăiești acum, ca și cele viitoare, îți vorbesc clar despre ceea ce poți face pentru a crește, pentru a îți redefini viața după propriile criterii.

Ai încredere în tine și în simțurile tale. Ai încredere în intuiția și înțelepciunea care vin din interiorul tău. Dă-ți voie să plângi, să te descarci, să spui cât de tare te doare acum. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te vindeca. Dă-ți voie să fii tu, iar durerea pe care o simți acum, îmbrățișeaz-o știind că îți va servi drept lecție pe viitor.

Iar în momentul în care te vindeci, atunci când decizi să ieși din nou la lumină, mergi în viață cu inima deschisă către minunățiile pe care viața ți le pune în cale. Mergi înainte în viață cu încredere și bucură-te din nou de fiecare clipă. Ai răbdare, permite emoțiilor să se manifeste, dă-le glas și recunoaște-le. Lasă viața să-și urmeze cursul firesc.

Mergi înainte cu capul sus, știind că ai dreptul să te bucuri din nou de viață!

Autor: Andra Tănăsescu

Sky Bet by bettingy.com